Medisch Pedicure

De zorg voor je voeten is erg belangrijk. Je loopt er tenslotte de hele dag op. Om goed en gemakkelijk te lopen is een goede voetverzorging voor iedereen noodzaak. Met name voor wie kampt met voetproblemen is regelmatig bezoek aan een medisch pedicure een ‘must’. Want wat is er prettiger dan een paar verzorgde voeten waar je geen hinder van ondervindt. Als medisch pedicure behandelen wij de complexere voet- en nagelproblematiek. Wij kunnen alle zogeheten risicovoeten behandelen. Hieronder verstaan we o.a. problemen die ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarbij heeft een medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en anti-druk technieken.

Als Medisch Pedicure werken wij volgens vastgestelde richtlijnen en weten we wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandelend) arts. De medisch pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders, zoals de podotherapeut.
Vanaf 1 augustus is de praktijk 5 dagen per week geopend. Op maandag, dinsdag en woensdag  is Kyra Smeets aanwezig. Zij zal clienten zonder medische indicatie behandelen. 
Op donderdag en vrijdag is Monique van Vliet aanwezig om clienten met een medische indicatie te behandelen.
 
 
Neem contact op: 06 - 27 11 10 52